جشنواره “مشق مادر” تجربهای خوب برای نمایش ظرفیتهای فرهنگی کشور بود
محمدمهدی دادمان در مراسم تجلیل ازبرگزیدگان اولین جشنواره بداهه نویسی بانوان خوشنویس ایران با عنوان “مشق مادر” که درسالن اجتماعات کتابخانه امام خمینی(ره) قزوین برگزار شد،افزود: این جشنواره به خوبی توانست ظرفیت و توانمندی بانوان خوشنویس کشور را به مدیران فرهنگی و اهالی فرهنگ و هنر و همچنین مردم هنردوست میهن اسلامی معرفی کند.
رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی همچنین گفت: این رخداد فرهنگی-هنری فرصتی برای احترام و تکریم به مقام مادران و حضرت صدیقه کبری، فاطمه زهرا(س) بود.
این مسوول با اشاره به برگزاری این رخداد در قزوین پایتخت خوشنویسی ایران، خاطرنشان کرد: این رخداد هنری آغاز یک حرکت است و امیدواریم با تلاش هنرمندان خوشنویس تداوم یابد و منجر به نتایج خوبی از جمله بسط و ترویج هنر اصیل خوشنویسی شود.
وی اظهار کرد: حوزه هنری انقلاب اسلامی تلاش دارد تا با برگزاری چنین رخدادهایی در ترویج فرهنگ و هنر ایرانی-اسلامی سهم مناسب و شایسته ای داشته باشد.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: ساحت و عرصه هنر به ویژه خوشنویسی در بین تمام ظرفیتهای هنری کمترین تغییر و تحولات را دچار شده و اصالت تاریخی خودش را حفظ کرده که این ظرفیت قابل توجه و اعتنا است و نیاز به احیا دارد.
عاطفه خادمی اظهار کرد: هنر ابزاری برای بیان دغدغهها است که در این رویداد نیز از هنر خوشنویسی به عنوان ابزاری برای خلق اررش و معنا استفاده شد.
وی اضافه کرد: این جشنواره به واسطه بانوان رقم خورده و این موضوع بسیار اررشمند است چراکه می تواند در معرفی الگوهای زن مسلمان و گفتمان سازی در این حوزه موثر باشد.
خادمی با بیان اینکه زن ایرانی مسلمان منبع ایجاد سکینه و آرامش است،تصریح کرد: این آرامش بخشی از درون خانواده آغاز می شود و در اجتماع تداوم پیدا می کند و کشور ما در این برهه تاریخی مرهون ایجاد سکینهای است که تک تک بانوان کشور در آن سهیم باید باشند اما در توجه به ظرفیتهای بانوان گاها غفلت میشود که امیدوارم نگاه ویژه تری این موضوع صورت بگیرد.
در پایان این مراسم از برگزیدگان جشنواره ملی بداهه نویسی مشق مادر تجلیل شد.
۵۴۴ اثر در ۲ بخش نستعلیق و شکسته نستعلیق به دبیرخانه این جشنواره رسیده بود که پس از داوری، ۱۷ اثر برگزیده و ۱۰۳ اثر نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.